Voice over IP

Als VoIP omgeving gebruikt Xpertnet het Duitse merk innovaphone. De innovaphone PBX is een krachtig en doordacht VoIP telefoniesysteem voor een zakelijke omgeving. Hierdoor heeft u keuze uit een ruime assortiment van IP telefoons.

Ook zijn de mobiele medewerkers die zich veel van de ene naar de andere plek verplaatsen, nog steeds bereikbaar. Zij profiteren dankzij antennes en WiFi eveneens van alle functionaliteiten van de innovaphone PBX en zijn optimaal in de VoIP infrastructuur geïntegreerd.

Van design tot een robuust buitenmodel of zelf een PC-gebaseerde telefoon. Hierdoor blijft u altijd bereikbaar via één vast algemeen nummer. Behoud u een professioneel imago via doorschakeling, tweede oproep aannemen, meerdere voicemailopties.
Enkele voorbeelden die we kunnen aanbieden:

Het allround toestel IP112 is ideaal te gebruiken voor telefonie. Met het grote kleurenbeeldscherm en de 16 dynamische functietoetsen kan perfect gebruik worden gemaakt van het intuïtieve bedieningsconcept van innovaphone en de gebruiker wordt comfortabel door de verschillende functies en apps geleid. De IP112 telefoon heeft een extra USB-poort voor headsets en een gigabit-ethernet-poort. Door de geïntegreerde stroomvoorziening via gigabit ethernet (PoE) is er slechts één kabel nodig, die door de standaard van het toestel loopt. Een geïntegreerde ethernet-switch zorgt ervoor dat het toestel via een PC of andere netapparaten op het lokale netwerk aangesloten kan worden.

De innovaphone IP telefoon IP232 verenigt modern design met baanbrekende technische details. Het toestel behoort tot de productlijn van innovaphone designtelefoons die met de felbegeerde "red dot award: product design" bekroond zijn. De IP telefoon beschikt over een touchscreen en een groot kleurenbeeldscherm. Op het eerste gezicht springt bij de IP telefoon IP232 vooral de hoorn in het oog die de indruk geeft vrij te zweven. De innovaphone IP telefoon IP232 is niet alleen optisch fraai, maar zet ook nieuwe maatstaven op het gebied van spraakkwaliteit en energieverbruik. De drie standaard USB-aansluitingen van de IP telefoon maken diverse uitbreidingen mogelijk. Via deze interfaces kunnen op eenvoudige wijze headsets, uitbreidingsmodules en verdere perifere apparaten aangesloten worden. De IP telefoon IP232 maakt gebruik van de nieuwe wideband audio standaard G.722 . De spraakkwaliteit is hiermee voor het eerst beter dan bij vergelijkbare ISDN telefoons.

De innovaphone IP65 is een smaakvol toestel voor de kantooromgeving. Deze moderne IP-DECT telefoon is uitgerust met Bluetooth en een groot kleurenbeeldscherm. De IP-DECT gebaseerde, draadloze telefoon biedt met zijn lithium-polymeer batterij enorm lange gespreks- en standby-tijden. De innovaphone IP-DECT IP65 kan als zelfstandige extensie in de innovaphone PBX opgezet worden, of als aanvulling op het bureautoestel met hetzelfde doorkiesnummer. De DECT-verbinding geeft de deelnemer een mobiliteit binnen een straal van meer dan 100 meter van het basisstation. De bediening van het IP-DECT toestel is eenvoudig en intuïtief. Voor het gebruik met de innovaphone PBX zijn extra kenmerken beschikbaar voor doorverbinden, het opzetten van een wisselgesprek of een telefoonconferentie met drie partijen. Met het centrale telefoonboek hebben ook de DECT-deelnemers automatisch toegang tot alle deelnemers van de PBX.